Marcel Ciolacu spune de ce Eugen Nicolicea nu se mai află pe lista parlamentarelor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea
Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, că Eugen Nicolicea nu mai are susţinerea organizaţiei locale din care face parte pentru o nouă candidatură la alegerile parlamentare.

'Ce ştiu cu certitudine în acest moment, în organizaţia din care face parte domnul Nicolicea nu mai este susţinut', a declarat Ciolacu la Antena 3. Întrebat dacă se vor mai afla pe listele parlamentare Şerban Nicolae şi Florin Iordache, Ciolacu a precizat: 'Eu am spus că nu o să fie pe listele partidului parlamentari cu probleme penale şi o să mă ţin de cuvânt de acest lucru, pentru că aşa cred eu că este firesc. Nu-mi aduc aminte ca Şerban Nicolae sau Florin Iordache să aibă astfel de probleme'.

El a mai spus, întrebat dacă Viorica Dăncilă se va afla pe liste, că organizaţiile au independenţa de a face propuneri de candidaţi. 'Eu am luat o decizie: ca fiecare organizaţie să aibă independenţa în a face propuneri pentru candidaţi, atât de la locale, cât de la parlamentare. Cred că a fost o decizie corectă în ceea ce priveşte localele, cu toate că la Vrancea domnul Oprişan nu a ţinut cont de sfatul meu şi a luat o decizie şi acum trebuie să şi-o asume. (...)

Doamna Dăncilă e membră la organizaţia Teleorman. Mâine am o întâlnire cu toţi preşedinţii de organizaţii să discutăm propunerile lor. Eu am transmis anumite criterii şi reguli pe care doresc să le respecte şi un îndemn de a găsi personalităţi în orice domeniu, şi în domeniul juridic, de a veni cu alte voci, cunoscute pe plan local şi naţional', a mai adăugat liderul PSD, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel