Data publicării:

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, întâlnire la restaurant. Despre ce au vorbit cei doi

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Marcel Ciolacu a spus ce a vorbit cu Mircea Geoană la restaurant.

Premierul Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, au fost surprinși în același restaurant. Ulterior, după apariția imaginilor în presă, preşedintele PSD a declarat că în cadrul acestei recente întâlniri private pe care a avut-o cu Mircea Geoană, nu a intrat în negocieri politice cu acesta pe tema candidaturii la prezidenţiale, discuţiile fiind despre "fotbal, politică şi înot". Astfel, Ciolacu a răspuns speculațiilor din mass-media potrivit cărora cei doi s-ar fi văzut pentru a negocia în privința alegerilor prezidențiale. Premierul fusese întrebat de presă dacă i-a făcut o ofertă politică lui Mircea Geoană. Cei doi politicieni s-au aflat la un restaurant din București, acolo unde au fost invitați cu ocazia zilei de naştere a jurnalistului Marius Tucă.

"Eu acolo, împreună cu domnul Geoană, cu domnul Victor Ponta şi cu alţi invitaţi, cu mama domnului Tucă, deci a fost foarte multă lume invitată, nu exagerat de multă, am participat la ziua unui jurnalist celebru în România. Un jurnalist pe care şi eu, şi Sorin (Sorin Grindeanu - n.r.), şi Olguţa (Olguţa Vasilescu - n.r.) sunt ferm convins că-l urmăream la televizor când încă eram pe la tineret, fiecare dintre noi, şi de la care, cu toţii, am învăţat", a afirmat Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Marcel Ciolacu, întâlnire cu Victor Ponta și Mircea Geoană, la restaurant. FOTO/ ”Nici dacă mă tăiați și-mi puneți sare, nu o să povestesc”

Marcel Ciolacu: În seara aceea am vorbit şi despre înot



Astfel, Marcel Ciolacu, a susținut că în seara respectivă, discuţiile nu au vizat negocieri politice.

"Normal, când se strâng mai mult de doi români, vorbesc despre fotbal şi despre politică. În seara aceea am vorbit şi despre înot, dar nu am intrat în negocieri politice", a mai declarat Ciolacu.

Şeful Executivului a efectuat, miercuri, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, vizite de lucru pentru verificarea lucrărilor pe tronsonul 1 şi tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti.

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, posibili contracandidați la alegerile prezidențiale

Speculațiile din jurul acestei întâlniri private au apărut în contextul în care multă vreme s-a zvonit că PSD i-ar putea face o ofertă politică lui Mircea Geoană pentru a-l convinge să candideze din partea partidului. Totuși, recent, secretarul general adjunct al NATO a spus că dacă va candida la funcția de președinte al României o va face ca și independent și nu va reprezenta niciun partid. Astfel, la alegerile prezidențiale Marcel Ciolacu și Mircea Geoană ar putea fi contracandidați.

VEZI ȘI: Ciolacu, replică pentru Geoană: E de noaptea minții! / video

Reamintim că recent Mircea Geoană și Marcel Ciolacu și-au lansat o serie de replici în spațiul public, situația dintre cei doi părând a fi una destul de tensionată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel