Data actualizării:
Data publicării:

Marcel Ciolacu, revoltat: Te-ai găsit tu, Cîțu, să fii mai deștept decât restul Europei?

Autor: Irina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
foto Facebook Marcel Ciolacu
foto Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, președinte al PSD, a vorbit despre revolta partidului față de actuala Putere. El le-a adresat întrebări directe premierului Florin Cîțu și președintelui Klaus Iohannis. 

Marcel Ciolacu cere ca PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) să fie prezentat în Parlament. ”Franța, Italia, Belgia au mers cu planurile în Parlament, urmează și Germania” a spus președintele PSD, în interviul acordat DCNews, adăugând că ”Dacă state cu democrații consolidate de sute de ani fac acest lucru, te-ai găsit tu, Cîțu, să fii mai deștept decât restul Europei, să sfidezi?”.

Vezi și: Ghinea dă cărțile pe față despre PNRR: Un Moș Crăciun. Negocierile cu CE încep abia în MAI

Marcel Ciolacu a criticat și că niciun amendament nu a trecut la Bugetul pe anul 2021: ”Ei au crezut că au o mare victorie față de PSD și de AUR. Dom`ne, e o tâmpenie”. Liderul PSD consideră că, astfel, s-au încălcat regulile democrației. 

Președintele PSD a transmis o întrebare și către președintele Klaus Iohannis: ”Tu, Klaus Iohannis, ca om de stat, când vezi că majoritatea pe care ai girat-o încalcă regulile democrației, nu atragi atenția asupra precedentului pe care-l creează?”. El afirmă că nu-l interesează ”nici ura președintelui, dar nici frustrările lui”. 

Vezi interviul complet: 

Youtube video image

Sursa foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel