Marcel Ciolacu, pronostic pentru meciul România-Slovacia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursa: Marcel Ciolacu, Facebook
Sursa: Marcel Ciolacu, Facebook
Câte goluri va marca echipa României? Marcel Ciolacu dă cifrele momentului.

România înfruntă Slovacia la EURO 2024, în ultimul meci al grupei E. Toate cele 4 echipe din grupă au câte 3 puncte după primele 2 runde, astfel că soarta calificării va fi tranşată la ultimul meci.

Un rezultat de egalitate le califică atât pe România, cât şi pe Slovacia în optimile de finală, cât timp Belgia nu pierde cu Ucraina. De altfel, şi casele de pariuri din România au dat cote care arată că cel mai previzibil rezultat este cel de egalitate între Slovacia şi România.

Tricolorii au învins Ucraina cu 3-0 în primul meci din faza grupelor şi au pierdut contra Belgiei, scor 0-2, în cel de-al doilea. Acum, tricolorii mai au nevoie de un punct pentru a-şi securiza calificarea în optimile de finală. 

Cum se poate califica România în optimi la EURO 2024. Toate calculele 

Remiza dintre Croaţia şi Italia, scor 1-1, de luni seară, ajută România. Dacă ar fi câştigat Croaţia, atunci trupa lui Zlatko Dalic ar fi acumulat 4 puncte şi ar fi terminat grupa pe locul 2, în timp ce Italia ar fi rămas pe 3, cu 3 puncte, golaveraj 2-3. Egalul, însă, i-a lăsat pe croaţi cu 2 puncte, ceea ce înseamnă că sunt aproape sigur eliminaţi de la EURO 2024. 

România este, în acest moment, prima în Grupa E, unde toate echipele au câte 3 puncte, astfel că oricare dintre ele poate pleca acasă în urma ultimei runde. 

Un reporter al Antena 3 CNN l-a întrebat pe premier care crede că ar fi pronosticul pentru meciul serii.

— 2-0, spune Marcel Ciolacu.

— Ne calificăm de pe primul loc, completează reporterul.

— Ăsta e și interesul, răspunde premierul. Categoric ne vedem și în optimi. Întâi să terminăm meciul de azi, a conchis Marcel Ciolacu.

Citește și - Marcel Ciolacu, prima reacție după meciul istoric: România ne-a arătat ce înseamnă Ro-mândria!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel