Marcel Ciolacu, nou atac la PNL: Cea mai găunoasă atitudine politică
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un nou atac la adresa PNL. Acesta îi acuză pe liberali că vor să întoarcă România la politica din anii 90. 

"De fapt, ne întoarcem la politica anilor '90, asta face în acest moment PNL condus de către primul ministru Ludovic Orban şi de către preşedintele României, în dubla sa calitate de preşedinte al României şi preşedinte al PNL. Politica anilor '90 era de a muta lupta politică de la Parlament, Parlamentul e o instituţie fundamentală a statului eminamente politică, acolo se face politică, în administraţiile locale.

De un an toată politica lor este îndreptată împotriva administraţiilor conduse de către colegii noştri pesedişti, dar, de fapt şi de drept, este o politică îndreptată împotriva locuitorilor acestor localităţi păstorite într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă de către anumiţi primari. Este cea mai găunoasă atitudine politică care se poate face într-o ţară. Politica nu trebuie să se amestece şi să blocheze proiectele administraţiilor locale", a spus Ciolacu la evenimentul de prezentare a programului politic al candidatului PSD la Primăria Sectorului 5, Daniel Florea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel