Marcel Ciolacu: Ludovic Orban este plătit pentru a guverna
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat ideea că PSD este pregătit şi pentru alegeri anticipate. În plus, acesta a afirmat că Ludovic Orbat este plătit pentru a guverna. 

"Da, PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri!

Am spus-o și o voi repeta pentru că acesta este adevărul, chiar dacă unora nu le convine. Însă nu despre PSD e vorba zilele acestea, ci despre România. Prioritatea guvernului trebuie să fie guvernarea, nu joaca cu soarta oamenilor.

Ludovic Orban este plătit de români pentru a guverna. Dacă este incapabil să se ridice la înălțimea funcției pentru care a fost din nou nominalizat, trebuia să aibă tăria să o refuze și să lase locul unui om competent și preocupat de soarta țării, nu doar a propriului partid.

Mai mult, stabilitatea unei țări nu poate fi subiect de joacă politică. "Pentru că așa vreau eu!" nu își are locul într-o democrație.

Acesta este și motivul pentru care am sesizat astăzi Curtea Constituțională cu privire la nominalizarea făcută de Iohannis, care generează un conflict juridic de natură constituțională.", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel