Marcel Ciolacu iese la atac: Au promis lapte și miere. V-au mințit...Tăieri peste tot. Cu barda
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Marcel Ciolacu către români: V-au mințit!
Marcel Ciolacu către români: V-au mințit!
"În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook, după anunțul Guvernului  că vor fi tăieri  de sporuri.

"De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #școlideschise!

Practic, astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al #austerității.

Minim 5 ani va lua României pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți. Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor. Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras.

Pentru ei au bani! În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai", scrie liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel