Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va câștiga Primăria Generală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Premierul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a vorbit despre campania de la București și situația Gabrielei Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei.

"Din punctul meu de vedere, va câştiga doamna Gabriela Firea Primăria Generală. De aproape zece ani, locuiesc în Bucureşti. Nu văd niciun motiv de a-l vota pe Nicușor Dan. Pentru cele 25 de bărcuţe?", a spus Marcel Ciolacu, la Digi 24.

"Eu nu am auzit de o întâlnire a primarului actual cu primarii de sector, în ceea ce priveşte Bucureştiul. Bucureştiul este capitala României!", a mai spus premierul.

Marcel Ciolacu: De când sunt premier, am vorbit o singură dată cu domnul Nicușor Dan

"Avem întâlniri cu primarii, a existat o colaborare. De când sunt premier, am vorbit o singură dată cu domnul Nicușor Dan - PSD-ul să voteze bugetul domniei sale - "Dvs aveţi o majoritate făcută cu PNL-ul, rezolvaţi-vă treburile!". Până la urmă, a trecut bugetul, cu anumite amendamente. Există proiecte în orice judeţ în care merg, există o colaborare între fondurile europene, guvernamentale, instituţional. Nu poţi să fii primarul general al Capitalei şi tu să nu ai o întâlnire cu toţi şase, indiferent de culoarea politică", a punctat Marcel Ciolacu.

Cât despre posibilitatea de a reapărea subiectul "azilelor groazei", acesta a spus: "S-a dovedit că nu a avut nicio implicare directă în acel subiect. Mai mult, ştim cu toţii că acele imagini nu erau din Voluntari, ci din altă comună. Nu a fost dânsa implicată."

Vezi și: Cum vede Gabriela Firea trecerea de la 'candidatul deocamdată' la candidată pentru București: "Vedeam și mă supăram”/ VIDEO

Proiectele pe care Gabriela Firea spune că i le-a lăsat moștenire lui Nicușor Dan. ”Nici n-a vrut să audă”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel