Marcel Ciolacu despre Cătălin Drulă: E atât de mic, că nici nu-mi vine să-i răspund
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură video DIGI24
captură video DIGI24
Marcel Ciolacu a avut o primă reacție față de întrebarea liderului USR, Cătălin Drulă. 

Cătălin Drulă, președintele USR, l-a întrebat, la Digi24, pe premierul Marcel Ciolacu: ”De ce ați crescut taxele românilor care muncesc cinstit ca să alimentați pensiile speciale și clientela de partid?”. 

”E așa... mi se pare așa mic, de câteodată nici nu-mi vine să răspund” a fost prima reacție a președintelui PSD, care apoi a explicat:

”Am reușit, împreună cu Comisia, să trecem o lege. Nicio lege nu poate fi retroactivă. Mai mult, dl. Drulă și cu echipa domniei sale au trecut foarte clar, în jalonul cu pensiile speciale, că pensiile magistraților trebuie să țină cont de deciziile Curții Constituționale din România. Au trecut în jalon lucrul ăsta! CCR a decis ceva! Am pornit la altă negociere cu Comisia, am reușit ca Înalta Curte să nu mai sesizeze CCR, să fie o altă decizie, să o luăm de la capăt pentru că România pierdea 1,7 miliarde de euro, era ultimul jalon important de îndeplinit. Nu i-a ținut nimeni pe domnii de la USR, când au avut o majoritate de dreapta, să nu rezolve aceste lucruri. De fapt, n-au rezolvat nimic, zero. Au impus niște lucruri în PNRR pe care le-am respectat, ce nu mi-a convenit, am renegociat și acum vii și mă întrebi... ce impozite a mărit Marcel Ciolacu? Eu n-am mărit niciun impozit! Am scos niște excepții, așa cum mi-au solicitat Comisia, Banca Mondială, FMI-ul!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel