Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru fermieri. "Alocăm aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Semne bune anul agricol 2024 are! 

Premierul Marcel Ciolacu a ieșit public cu declarații după ședința de guvern de astăzi. A făcut mai multe anunțuri printre care și noile decizii pentru fermieri:

"Mă bucur că ministrul Agriculturii a venit și în ședința de astăzi cu noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, alocăm aproape 600.000.000 de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale. Trebuie să creștem producția românească și îl încurajez pe domnul ministru Barbu să continue să vină cu astfel de soluții pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate.

De asemenea, continuăm să ne respectăm toate angajamentele față de transportatori. După ce am reușit să reducem prețurile polițelor RCA, astăzi vom decide să compensăm și creșterea accizei la motorină. Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină" a spus primul ministru.

Toate anunțurile, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel