Data actualizării:
Data publicării:

Marcel Boloș: Trebuie să decid între viața bisericească și cea de partid. Alegerea mea este biserica

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa: gov.ro
Sursa: gov.ro
Boloș a zis că are de ales între viața bisericească și cea de partid. 

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a spus că are în spate o responsabilitate suplimentară față de ceilalți miniștri, pentru că trebuie să decidă între viața bisericească și cea de partid. El a adăugat că, „deocamdată, alegerea lui este biserica”.

„Eu am în spate o responsabilitate suplimentară față de ei și eu trebuie să decid între viața bisericească și cea de partid și, deocamdată, prefer biserica”, a mai spus el. Ministrul a mai adăugat că este preot misionar și că așa vrea să rămână în continuare. Întrebat dacă conducerea partidului îl presează să se înscrie, Boloș a răspuns că nu și că ei știu situația.

„Nu mă determină să iau o decizie. Pentru moment alegerea mea este biserica”, a conchis ministrul Finanțelor, conform Digi24.

VEZI ȘI: Chirieac, către ministrul Boloș: Desființați microîntreprinderile. Lovitură cumplită. V-a supărat că această zonă economică a ținut România în picioare? - https://www.dcnews.ro/chirieac-catre-ministrul-bolos-desfiintati-microintreprinderile-care-puteau-sa-faca-investitii-lovitura-cumplita-v-a-suparat-cumva-ca-aceasta-zona-economica-a-tinut-romania-in-picioare_930061.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel