Marcel Boloş explică de ce nu a candidat la parlamentare. "Am avut multe nopţi albe"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Marcel Boloș a explicat de ce nu a candidat la alegerile parlamentare, după ce nu a mai fost ministru.

Săptămâna Patimilor. Marcel Boloș explică ce sunt DENIILE, de unde provin și ce semnificație au

Val Vâlcu: Acum un an erați în Guvern. Mulți s-au întrebat de ce nu ați candidat la parlamentare. Ați fost un singur ministru, dacă nu-l punem pe domnul Aurescu, care nu a candidat la alegerile parlamentare.

"Eu sunt preot misionar! Regulile pe care le-a instituit Biserica noastră ortodoxă, cu toate că puteam să aleg să candidez ca și parlamentar, dar regulile noastre, canoanele le spunem noi, spun că în acel moment trebuie să renunți la a sluji la sfântul Altar.

Și atunci am fost la un moment de răscruce. Să știți că tentația asta a lucrurilor pământești este foarte mare. Dacă ești dornic ca să contezi în Parlamentul României, poți să alegi acest lucru, însă trebuie să renunți la Biserică. Și atunci am avut multe nopți albe în care trebuia să aleg între Parlamentul României și Biserica noastră ortodoxă.

Decizia mea, ultima, a fost că aleg Biserica. Vă spun un singur lucru... pentru noi toți contează ceea ce ești ca poziție socială în lumea aceasta, însă foarte mult contează și sufletul care este nemuritor și socoteala pentru ceea ce faci în această viață, o dai peste o veșnicie", a declarat Marcel Boloș, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel