Data publicării:

Maramureş: Primăria Borşa, păsuită de Judecătoria Sighetu Marmaţiei într-o executare silită

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Judecătoria Sighetu Marmaţiei a admis cerea de suspendare provizorie a executării silite pe o serie de bunuri din dotarea primăriei oraşului Borşa ca urmare a demersului iniţiat de Asociaţia Composesorală din aceeaşi localitate, a declarat, joi, pentru Agerpres primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş.

Potrivit acestuia, în cursul zilei de joi, executorul judecătoresc ar fi trebuit să ridice o serie de bunuri de largă folosinţă, inclusiv fotoliul primarului, ca urmare a demersurilor juridice iniţiate de Asociaţia Composesorală Borşa.

"Suntem de ani de zile într-o situaţie inacceptabilă, prinşi într-un hăţiş de hotărâri judecătoreşti care încearcă să oblige primăria Borşa la restituirea a peste 18.000 hectare de pădure din fondul forestier către o persoană care reprezintă Asociaţia Composesorală Borşa. Reprezentanţii asociaţiei, deşi au prezentat de-a lungul anilor tot genul de documente, n-au deţinut niciodată suprafaţa de pădure invocată", a spus Sorin Timiş.

Primarul oraşului Borşa a admis că administraţia locală se află într-o poziţie neplăcută şi mereu tracasată de reprezentantul asociaţiei, care uzitând de hotărâri judecătoreşti favorabile a reuşit în mai multe etape aproape să blocheze funcţionarea primăriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel