Maramureş: Polițist bătut de elev, la proba pentru permisul de conducere
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Un bărbat care a fost declarat respins la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere l-a lovit pe poliţistul examinator şi a dat cu pumnul în maşina cu care a dat proba, arată un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului-judeţul Maramureş

Băimăreanul s-a prezentat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş în vederea susţinerii probei de examinare practică pentru obţinerea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar după susţinerea acesteia a fost declarat respins. 

"Examinatorul, agentul de poliţie, i-a explicat motivele respingerii, însă cetăţeanul a devenit recalcitrant şi violent. El a lovit cu pumnul geamul din partea faţă stânga a autoturismului, care s-a spart, iar mai apoi a devenit violent şi l-a lovit pe agentul de poliţie în piept", precizează comunicatul. 

Conform prefectului Vasile Moldovan, infracţiunea de ultraj a avut loc în autoturismul cu care s-a desfăşurat proba de examinare practică, în parcarea din spatele Sălii Polivalente "Lascăr Pană" din Baia Mare. 

"Cetăţeanul a părăsit autoturismul după lovirea agentului de poliţie şi s-a îndreptat pe strada Oituz, în zona Bisericii Penticostale 'Muntele Sionului'. Situaţia a fost anunţată instituţiei abilitate, poliţia, iar ulterior cazul a fost preluat de către procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare", a precizat Vasile Moldovan. 

Persoana a fost reţinută pentru infracţiunea de ultraj şi a fost întocmit un dosar penal. 

"Având în vedere gravitatea faptei comise asupra unei persoane aflate în exerciţiul funcţiunii al autorităţii statului s-a făcut, de către procuror, propunerea de arestare preventivă a cetăţeanului", a adăugat Vasile Moldovan, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel