Maramureş. Plângere penală pe numele primarului Vladimir Petruţ din Cavnic, pentru că ar fi intrat cu forţa într-o locuinţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliţia oraşului Cavnic a deschis dosar penal pe numele primarului Vladimir Petruţ, după ce un localnic a depus o plângere în care susţine că acesta ar fi intrat cu forţa în locuinţa sa şi l-ar fi ameninţat, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

'Bărbatul care a sesizat fapta locuieşte în oraşul Cavnic şi în plângerea sa menţionează că un alt bărbat din aceeaşi localitate a pătruns forţat în locuinţa sa, iar în urma unor discuţii contradictorii, l-ar fi înjurat, agresat şi ameninţat cu acte de violenţă. În urma acestei plângeri, poliţia oraşului Cavnic a deschis un dosar penal, fiind iniţiate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovire sau alte acte de violenţă. Totodată, pe numele persoanei care a fost deschis dosar penal urmează a fi efectuată audierea', a precizat, miercuri, pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, care a adăugat că incidentul a avut loc cu o zi în urmă. Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a declarat pentru Agerpres că l-a vizitat acasă pe concetăţeanul său, nemulţumit de faptul că acesta ar fi postat pe Facebook informaţia potrivit căreia blocul în care locuieşte nu va intra în reabilitare şi a negat orice altercaţie fizică sau verbală.

'Da, într-adevăr, l-am vizitat acasă pe domnul care a depus plângerea penală pe numele meu pentru că în cursul zilei de ieri, dânsul împreună cu alte persoane au alimentat pe o pagină Facebook ideea că blocul în care locuiesc nu va fi reabilitat. Lucru fals, pentru că Primăria Cavnic va reabilita blocul respectiv, după ce unul dintre locatari îşi va plăti o restanţă de 6.000 de lei, rezultată din taxele şi impozitele locale. Eu am mers acasă la dânsul tocmai pentru a lămuri acest aspect. Ştiam că există camere video acolo, pentru că persoana respectivă a montat în jurul blocului, ilegal, mai multe camere de supraveghere. Am discutat cu dânsul şi i-am explicat situaţia şi l-am rugat să nu mai alimenteze locatarii din bloc cu informaţii false. E adevărat că am gesticulat şi discutat mai aprins, însă aşa e felul meu de a mă comporta. Nu l-am lovit, agresat, înjurat s-au împins, aşa cum susţine dânsul şi acest lucru se va putea vedea din înregistrările video şi din audierile celor doi martori care au fost acolo în momentul discuţiilor', a spus Vladimir Petruţ.

Primarul oraşului Cavnic, venit recent în PNL Maramureş din PSD, a fost primul edil din România care a cerut în mod public demisia fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, motivând că foloseşte partidul în scop personal pentru a-şi rezolva problemele din justiţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel