Maramureş: Aproximativ 370 de infracţiuni diferite constatate de poliţişti într-o singură săptămână de lucru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lucrătorii din cadrul IPJ Maramureş au intervenit, în ultimele zile, la aproximativ 370 de evenimente pe raza judeţului, în 194 de cazuri fiind vorba de sesizarea unor infracţiuni de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră, a precizat, luni, presei, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florina Meteş.

'Am constatat că un număr de 285 de intervenţii au fost la evenimente semnalate prin sistemul de urgenţă 112', a spus Florin Meteş. Potrivit acestuia, în săptămâna anterioară, poliţiştii au organizat pe raza mai multor localităţi 40 de acţiuni punctuale pe domenii de activitate/infracţionalitate: siguranţa traficului rutier, comerţ ilicit, delicte silvice, acţiuni în cadrul cărora au aplicat peste 1.200 de amenzi pentru abateri de natură contravenţională. De asemenea, poliţiştii rutieri au intervenit pentru cercetarea a 18 accidente rutiere, din care patru soldate cu răniri grave.

În urma acţiunilor organizate şi desfăşurate pe aceasta linie au fost constatate 24 infracţiuni rutiere din care cele mai multe de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind reţinute 81 permise de conducere şi 19 certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru soluţionarea a aproape 40 de cazuri de furt înregistrate săptămâna trecută, cele mai multe din locuinţă, urmate de cele din auto şi din societăţi comerciale - magazine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel