Diagnostic Mara Bănică. A aflat după 40 minute de consultație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mara Bănică a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Ea a povestit ce i-a spus doctorița care a consultat-o.

După ce a relatat ce problemă de sănătate are, Mara Banică și-a invitat prietenii să facă o faptă bună și să ajute o familie cu 17 copii.

"Ieri mi-a luat o inima in sus si m-am cam speriat. Dupa 40 de minute de consultatie si tratament care mi-au parut lungi cat o viata, doamna doctor de pe Ambulanta a conchis: sindrom de epuizare. Tensiunea sub control si ceva mai multa odihna sunt remediile, asa ca nu imi fac probleme. Stiu, insa, ca vine o perioada la fel de epuizanta si m-am gandit sa ne epuizam impreuna, fiecare cu ce poate.

Pentru ca vine Decembrie si unii ne mai facem curat prin dulapuri, v-as propune celor interesati sa facem o vizita marti, 21 noiembrie, intr-un loc unde o familie inimoasa creste 17 copii, la Casa Lidia din Domnesti.

[citeste si]

Celor cu mai multa dare de mana, le sugerez sa puna un banut, oricat ar fi, in conturile Fundatiei Filantropice Metropolis, (gasiti datele si pagina Fundatiei pe Facebook). Acolo am ramas eu datoare copiilor de asta vara asa, pentru o parte din vacanta.:) Una peste alta, cei interesati imi pot scrie in privat. Sanatate multa tuturor!", a fost mesajul postat de Mara Bănică pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel