Mara Bănică, despre participarea la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Unii și-au dorit să devină regi/regine, alții să apară o dată-n viață la PRO TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mara Banica
Sursa foto: Facebook Mara Banica
Mara Bănică a vorbit despre experiența sa de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", după ieșirea din competiție. Vedeta a spus lucrurilor pe nume.

"Primul lucru la care m-am gândit a fost să sun acasă, îmi era foarte, foarte dor de familie, de micuții mei, de soțul meu. Sentimentul acesta de “apartenență” este sublim pentru mine. Să ai la cine și pentru cine să te întorci de oriunde! Fie și din Junglă!:)

A fost cu de toate. Am câștigat doi oameni de suflet, pe Cornel și pe Giani. În planul fobiilor și al fricilor, știam că sunt un om curajos, îmi pare rău că n-am prins probe cu apă sau cu înălțime. Am scapăt de teama de șobolani, mă pot plimba prin Herăstrău liniștită, ce să zic...", a spus Mara Bănică pentru ciao.ro.

"Celor de acasă le-aș spune că motivația mea a fost legată de a-mi demonstra mie și apoi lor că am rămas un om la fel de puternic ca acum 20 de ani, când transmiteam reportaje din Baghdadul în flacări la propriu! Fiecare dintre noi a avut motivații diferite, unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro tv, iar alții chiar și-au testat limitele", a mai spus vedeta.

Citește și:

"Filmați la Buftea. Sunt viermi de jeleu, totul e o făcătură". Actorul Alex Bogdan, despre ce se întâmplă la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Să se trezească din filmul ăsta!

"E un mix interesant de sentimente. Bucurie, mândrie, frustrare, dezamăgire, recunoștință. Cred că și un soi de ușurare că s-a terminat…a fost foarte greu. Nu știu cât s-a simțit la televizor din intensitatea și duritatea show-ului. Am tot respectul pentru colegii mei care au rămas în continuare acolo și luptă. Chiar este uluitor de greu în junglă. Eu am ajuns la capătul puterilor, am clacat psihic și acum merg acasă. Și asta face parte din joc", a povestit Alex Bogdan, după eliminarea de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru ciao.ro.

"Jungla te dezbracă de toată încărcătura ta negativă"

"Mi-am dat seama de foarte multe chestii care lipseau din viața mea și pe care vreau acum să le pun la loc. Simt că mi-am redescoperit ambiția pe care o aveam ca atlet și sunt montat să fac foarte multe proiecte în teatru. Jungla cred că te dezbracă de toată încărcătura ta negativă, de tot balastul pe care l-ai adunat din societate. Devii cumva mai ușor și capeți o libertate fantastică să-ți vezi drumul care te așteaptă mai clar. Doamne ajută să am și noroc să pot duce la capăt tot ce mi-am propus ca actor și regizor", a mai declarat actorul.

"Să se trezească din filmul ăsta cu ”filmați la Buftea, totul e o făcătură"

Întrebat ce le-ar spune celor de acasă care se întreabă care este motivația concurenților în acest show, Alex Bogdan a spus: "În primul rând le-aș spune să se trezească din filmul ăsta cu ”filmați la Buftea, Bragadiru, sunt viermi de jeleu, totul e o făcătură, ne minte domle cu televizorul”. Totul este real 100%. Cine vrea, să creadă. Cine nu, treaba lor. Pământul e plat, aselenizarea e fake. Bravo! Motivația este o descoperire totală și reală despre propria persoană. Pentru mine asta a fost, nu pot vorbi în numele colegilor mei", a spus Alex Bogdan.

 Vezi și: Cu fața aia ieși pe stradă?". Cornel Palade, umilit și înjurat de Bia Khalifa, la televizor. Dan Negru: Nu reprezintă România! Agresivitatea e o formă de prostie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel