Marșul Diversității (LGBT). Becali: E mâna DIAVOLULUI
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Omul de afaceri Gigi Becali a susținut că îi acceptă pe homosexuali și îi iubește că sunt oameni. Totuși, acesta consideră că ei sunt ai diavolului deoarece transmit mesajele acestuia pe pământ.

"Eu m-am cam plictisit și nu mai am ce să comentez cu marșurile lor. De ce? Pentru că eu nici nu știu ce vor oamenii ăștia de fapt. Ei sunt acceptați așa cum sunt, nu are nimeni nicio răutate, nicio dușmănie cu ei, au apucăturile lor. Eu, din punctul meu de vedere, zic că sunt păcate, că e boală și că sunt păcate pe care le pătimesc din cauza strămoșilor lor.

Este punctul meu de vedere. Îi iubesc așa cum îi iubesc pe toți oamenii, îi iubesc ca oameni. Păcatul lor îl urăsc, dar nu îi urăsc pe ei, îi iubesc.

Pentru ce fac toate aceste marșuri? Ca să atragă atenția? Nici nu înțeleg și nici nu mă mai interesează ceea ce fac ei.

Ei spun așa (că sunt discriminați - n.r.). Acuma, noi tre să le acceptăm toate lor? Sunt acceptați! Discriminați ce? Ca să ne distrugem noi familiile, să ne distrugă familiile și nouă și să facem și noi păcatul și să influențeze copiii noștri și familiile noastre, asta n-o să acceptăm. Ca ei, o minoritate, să influențeze familia majorității. N-o să acceptăm niciodată. În rest ce să mai? Problema lor”, a precizat Becali la B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel