Manuela Hărăbor - protestarul Dide, scandal monstru. ”M-a filmat și m-a aruncat în arena leilor”-video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Manuela Hărăbor
Manuela Hărăbor
Cristian Mihai Dide, celebrul protestatar, a filmat-o pe Manuela Hărăbor în timp ce parca pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Actrița este mama unui copil cu autism și, în bordul autovehiculului, avea indicator în acest sens pentru a putea parca în locurile destinate oamenilor cu probleme.

”Au tăbărât haștagiștii pe mine pentru că am parcat mașina pe un loc de handicap, având legitimația în bord. Au oare știu ei cât de alergată sunt zilnic, între serviciu, aprovizionare pentru casă și treburi administrative, majoritatea în folosul băiatului meu? Știu ei oare că sunt tuturele legal al băiatului meu și că orice act de care are nevoie intră în atribuțiile mele? Știu ei câte drumuri pe zi fac să mă asigur că totul este sub control? Cu ce rapiditate încerc să rezolv totul pentru a mă întoarce cât se poate de curând acasă la el? Că mașina pe care o conduc este în cea mai mare parte folosită în folosul lui?

Handicapul lui este și handicapul meu, pentru că și mie, ca de altfel tuturor părinților cu copii cu dizabilități, mi s-a schimbat nu numai viața dar și ritmul normal de zi cu zi. Acestui domn #rezist care m-a filmat și m-a aruncat în arena leilor îi transmit că sunt tăbăcită în fața răutăților și dacă așa ceva îi conferă satisfacție, nu are decât să continue. Și celor mulți care s-au grăbit cu judecata. Și dacă or fi și în lista mea de prieteni, sunt liberi să plece. Și să îmi dea block și unfolow pe ambele pagini. E de preferat cuvintelor urâte care nu fac cinste nimănui. Cu atât mai mult intelectualilor #”, a spus Manuela Hărăbor.

Iată filmarea realizată de Cristian Mihai Dide de la care a pornit scandalul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel