Manşa decisivă pentru echipele româneşti în Europa League
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Steaua
Steaua

Steaua are de îndeplinit o simplă formalitate cu lituanienii de la Ekranas, în timp ce Dinamo şi Vaslui încearcă imposibilul.

[caption id="attachment_226799" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: sptfm.ro[/caption]

Autor: Diana Neacşu

Steaua va începe meciul din această seară la adăpostul acelui 2-0 din tur. Este posibil ca anumiţi titulari să fie odihniţi de Reghecampf, pentru a putea da randament maxim în meciul de campionat cu Oţelul Galaţi, de duminică.

Meciul roş-albaştilor va fi transmis de Pro Tv, de la ora 20:30, iar steliştii sunt favoriţi la casele de pariuri. Pentru Gigi Becali, această calificare ar însemna a noua prezenţă a Stelei în grupe, de când echipa este patronată de el. Preţurile biletelor pentru Steaua - Ekranas au fost între 10 lei la peluze şi 75 de la fotolii, iar copii sub 10 ani însoţiţi de părinti intră gratuit, conform site-ului steauafc.com

Dinamoviştii speră într-o minune la Harkov. „Credem în calificare, altfel nu ne prezentam. În fotbal, niciodată să nu spui niciodată.”, a declarat Dario Bonetti, antrenorul câinilor, pentru ProSport. Partida Metalist Harkov - Dinamo este transmisă de Digi Sport, de la ora 21:00. Ucrainienii sunt cotaţi cu prima şansă, după victoria cu 2-0 din Ştefan cel Mare.

Vasluienii vor juca returul cu Inter pe Giuseppe Meazza, de la 21:45, iar meciul se va putea urmări pe Digi Sport. „Ne-am dori un miracol acolo, dar va fi foarte greu. E un club uriaş, chiar dacă sunt în reconstrucţie. Nimic nu este imposibil. Cine ştie. Sperăm. Ne-am bucura să dăm lovitura acolo, dar... Avem prevăzut în regulament prime pentru o eventuală calificare“, a spus Adrian Porumboiu, înainte de plecarea echipei în Italia.

Aseară, CFR Cluj a învins Basel cu 1-0 ( 3-1, la general ) şi s-a calificat în grupele Ligii. În această seară va fi tragerea la sorţi şi vom afla ce granzi vin să joace în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel