Manipulare împotriva Antena 3. Mihai Gâdea, plângere penală: Cât de jigodii să fiți să mințiți așa?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un tânăr din Constanţa, care a fotografiat un reporter Antena 1 în timpul unei transmisiuni live, a declanşat o campanie de manipulare împotriva Antena 3.

"Cât de jigodii să fiți voi să mințiți așa? Că alegeți acest lucru e problema voastră, o faceți de multă vreme. Problema noastră este că îi notificăm pe toți și dacă nu retrag de îndată aceste postări, ce să vezi? Îi dăm în judecată și cred că e ocazia să le cerem mulți bani. Avem o notificare pe care am trimis-o și o mai trimitem. Cuiva îi e frică de faptul că se comunică", a spus Mihai Gâdea.

Bărbatul din Constanța care a pornit manipularea în mediul online a decupat fotografia și a explicat în descriere că rafturile ar fi fost golite de un reporter Antena 3 pentru a crea un scenariu, iar apoi a postat pe Facebook. Totul s-a întâmplat în timpul unei transmisiuni live dintr-un centru comercial din Constanţa al unui reporter Observator pe subiectul produselor alimentare cumpărate în exces în ultima perioadă, de teama unei epidemii de coronavirus.

Tânărul a fotografiat de pe un alt culoar al magazinului reuşind să surprindă reporterul, dar şi partea de sus a unui raft, tip 'insulă', aflat pe mijlocul unui culoar şi pe care se aflau mai multe produse alimentare, potrivit Antena 3. În realitate, fotografia neprelucrată arată 'insula' cu produse bio aflată pe mijlocul unui culoar, dar şi raftul gol situat în plan secund, acolo unde şi reporterul Observator a transmis live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel