Manifestație în sânii goi la Paris. Femen s-a mutat în Franța
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mai multe femei au manifestat în sânii goi la Paris, unde organizația Femen și-a deschis un centru de formare.

Manifestând aproape goale, activistele mișcării feministe au devenit cele mai cunoscute în întreaga lume. Pe măsursă ce faima lor a crescut, au crescut și presiunie. Unele dintre ele, precum Inna Şevcenko, presiunile au devenit atât de puternice încât au trebuit să părăsească ţara. Stabilite la Paris, ele au deschis un centru de formare.

Manifestantele, ieşite pe stradă în bustul gol, au afişat mesaje de genul "Laicitate, libertate", "Dumnezeul nostru este femeie", "Sextremism", "Musulmani, hai să ne dezbrăcăm".

”Nimănui nu-i pasă cu adevărat de nevoile femeilor, dar de când protestăm dezbrăcate am observat că lucrurile se schimbă. Suntem sexy și frumoase. Aceasta este strategia noastră de luptă.”. a declarat Inna Șevcenko pentru BFM TV.

Pe 1 iunie 2012, trei membre ale mişcării Femen au fost arestate după ce au protestat în sânii goi. Activistele au manifestat împotriva organizării Campionatului European de Fotbal în Ucraina.

Membrele mişcării nu se află la prima manifestaţie. Ele au încercat de câteva ori să fure trofeul, însă de fiecare dată au fost oprite la timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel