Manichiură toamnă 2016: Tendințe și culori
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
pericolul nevazut
pericolul nevazut
Unul dintre cele mai mari avantaje ale manichiurii este faptul că poți încerca oricând noi trenduri sau poți renunța le ele în funcție de starea ta de spirit. Nu trebuie decât să ștergi lacul de unghii și să alegi altă culoare sau un alt design pentru unghii. Iată câteva sugestii:

Unghii roșii

Nu ai cum să dai greș cu niște unghii într-o nuanță de un roșu clasic. Aceste unghii sunt ca o pereche de jeanși confortabili: le poți purta oricând și oriunde. Totuși, nu îți recomandăm roșu dacă ai unghiile foarte lungi, pentru că efectul este puțin cam exagerat.

Unghii în degrade

Nuanțele pastelate sau deschise la culoare nu sunt rezervate numai sezonului estival. Poți opta pentru o frumoasă nuanță de corai sau chiar pentru mai multe, astfel încât să se creeze un efect de degrade. Arată altfel decât clasica manichiură franțuzească nu-i așa? În plus, această culoare arată bine pe orice nuanța de piele.

Design subtil

Dacă nu obisnuiești să ai o manichiură în culori îndrăznețe sau cu un design complicat, poți să alegi o variantă mai subtilă. Unghiile sunt date cu un lac incolor, iar designul este creat cu ajutorul unui lac pentru unghii de culoare neagră. Mai poți adăuga și câte un stras ici-colo, dacă vrei o manichiura mai deosebită.

Lacuri pentru unghii în culori metalice

Am tot văzut manichiuri în nuanțe metalice vara trecută, iar pentru toamna 2016, acest trend se menține. Cu toate acestea, nu se mai aplică nuanțe metalice pe toată unghia, ci se folosesc în combinație cu lacuri pentru unghii mâțe, pentru a creă modele ce oferă un contrast puternic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel