Manelist, mită pentru un agent de Poliție. Cum se poate dovedi. Dumitru Coarnă, despre proba supremă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarnă a oferit o primă reacție pentru DCNews în urma unui nou caz de mituire a polițiștilor.

Manelistul Țancă Uraganul ar fi încercat să ofere mită unui polițist care l-a prins în timp ce efectua o manevră interzisă cu mașina, potrivit ziarulincomod.ro. Conform sursei citate, manelistul conducea un Rolls Royce și ar fi încercat să-l mituiască pe agent, care a refuzat mita. Direcția Generală Anticorupție a deschis un dosar.

„Manelistul oferă, polițistul refuză – mi se pare normal", a spus, marți, Dumitru Coarnă, contactat de DCNews.

Întrebat dacă, în astfel de cazuri, legea ar trebui să fie mai dură pentru a fi evitate aceste situații, a răspuns afirmativ. „Ar trebui să fie mai aspră, dar acum vorbim de modalitatea de fapt a situației. Manelistul oferă, polițistul refuză. 10+ pentru polițist." „Este o întreagă discuție pe tema aceasta", a continuat Dumitru Coarnă, „putem să abordăm din oricare perspectivă tema. Pot fi majorate pedepsele. Dar, una peste alta, eu cred că fondul e în altă zonă: în zona în care polițistul a refuzat, ceea ce e perfect, e foarte bine."

Flagrant, proba supremă

Totodată, întrebat cum poate dovedi un polițist că X sau Y a încercat să-i dea mită, Dumitru Coarnă a răspuns astfel: „De regulă, se face proba supremă prin flagrant." Ulterior, întrebat dacă ar fi mult simplu ca fiecare polițist să dețină o cameră de filmat, a răspuns afirmativ, punând accent din nou pe flagrant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel