Urmărește emisiunea live
Tânăr de 21 de ani, prins în Alba Iulia. Avea mandat european de ARESTARE pe numele lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un tânăr de 21 de ani a fost prins și reținut, în baza unui mandat european de arestare. 

Un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, căutat de autorităţile din Germania, a fost reţinut de poliţişti. Acesta era urmărit, la nivel internaţional şi este posesor al unui mandat european de arestare, pentru infracţiuni de furt.

”La data de 25 noiembrie 2020, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba l-au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Germania, pentru săvârşirea de infracţiuni de furt”, conform unui comunicat de presă. 

Tânărul a fost reținut 



Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care l-a reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel