Mandat de arestare pentru jucătorul lui Cagliari, Naithan Nandez
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Naithan Nandez este la un pas sa fie arestat, după ce Uruguay-ul a emis un mandat de arestare. 

Justiția uruguayană a emis un mandat de arestare împotriva jucătorului de la Cagliari, Naithan Nandez. Mijlocașul este acuzat de maltratare și violență împotriva fostei partenere Sarah Garcia Mauri. Știrea a fost transmisă de presa țării sud-americane și preluată de mass-media italiene. Presa sud-americană mai precizează că măsura are valoare doar pe teritoriul uruguayan și, prin urmare, Nandez, care se află în prezent în Italia, nu riscă să fie arestat imediat.

Ancheta a pornit chiar de la un denunț al femeii. Ovacion, secția de sport a ziarului Montevideo El Pais susține că a aflat din surse judiciare că faptele la care se referă plângerea ar fi avut loc în afara Uruguay-ului, mai exact în Argentina și Italia.

„Va trebui să așteptăm următoarele ore pentru ca Justiția să definească această situație. Dacă va prelungi valabilitatea în afara graniței naționale sau va aștepta posibila întoarcere în țară a jucătorului pentru a începe o anchetă.”

Dacă va intra în Uruguay, cel mai probabil va fi arestat. Ce va face fotbalistul dacă va fi convocat la naționala de fotbal a țării sale

Emiterea mandatului de arestare, chiar și local, pune în pericol participarea jucătorului la meciurile echipei naționale, pentru că foarte probabil nu va risca să fie arestat. 

De altfel, la sfârșitul lunii ianuarie jucătorii convocați de selecționerul echipei naționale Diego Alonso pentru preliminariile la Cupa Mondială din Qatar va trebui să se deplaseze în Uruguay pentru antrenamente și cantonament. 

Nandez este convocat la echipa națională încă din 2015, dar nu se știe dacă noul antrenor. Diego Alonso va dori să continue pe această linie.

Jucătorul - informează între timp site-ul oficial al Cagliari - a fost recent testat pozitiv la Covid 19. Asimptomatic și vaccinat, Nandez a fost supus analizelor de sănătate în Italia, programate de club pentru jucătorii care se întorc din străinătate. El nu a intrat în contact cu alți membri ai lotului echipei și va sta acum în izolare la domiciliul său din Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel