Manchester United a plătit 21 de milioane de euro pentru a-l transfera pe ivorianul Amad Diallo, 18 ani, de la Atalanta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Manchester United l-a transferat joi de la Atalanta Bergamo pe ivorianul Amad Diallo, o extremă de 18 ani care a semnat un contract valabil până în iunie 2025, a anunţat clubul din Premier League, scrie Reuters.

Detaliile financiare ale transferului nu au fost dezvăluite, dar presa britanică a informat că United a fost de acord să plătească 21 milioane euro, cu bonusuri de alte 20 de milioane de euro.

Ca şi club, l-am urmărit pe Amad de câţiva ani şi cred că este unul dintre cei mai de perspectivă tineri fotbalişti. Îi va lua timp să se adapteze, dar viteza, ştiinţa jocului, driblingul fantastic îl vor ajuta enorm. Are toate calităţile necesare pentru a fi în echipa noastră, a declarat Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United.

Diallo a menţionat că transferul la Manchester United a fost pentru el un vis împlinit.

Sunt extrem de ambiţios şi vreau să realizez multe. M-am alăturat clubului perfect. Am avut timp să mă pregătesc mental şi fizic pentru acest pas, sunt bucuros că am venit la acest club, a spus Diallo. După 17 etape, Manchester United este pe locul 2 în Premier League, cu 33 de puncte, la egalitate cu liderul Liverpool. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel