Manchester United a câștigat Supercupa Angliei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursă:www.101greatgoals.com
Sursă:www.101greatgoals.com
Manchester United a câștigat duminică Supercupa Angliei la fotbal, așa-numita Community Shield, învingând-o pe Leicester City cu scorul de 2-1 (1-0), pe stadionul londonez Wembley.

Manchester United, antrenată din acest sezon de Jose Mourinho, a deschis scorul în minutul 26 prin Jesse Lingard, după o acțiune personală. "Vulpile" au egalat în minutul 52 prin golgheterul lor, Jamie Vardy, care a profitat de marea greșeală a lui Marouane Fellaini, ce a pasat prea slab către propriul portar. Victoria "diavolilor roșii" a fost adusă în minutul 83 de un nou-venit, starul suedez Zlatan Ibrahimovic, cu o lovitură de cap, scrie Agerpres.

Leicester este surprinzătoarea câștigătoare a ediției trecute a Premier League, iar Manchester United este deținătoarea Cupei Angliei.

Jesse Lingard a marcat ultimul gol pentru United în mandatul antrenorului Louis van Gaal, aducând, din postura de rezervă, victoria în finala Cupei Angliei, iar acum a semnat primul gol al echipei într-un meci oficial după venirea lui Mourinho.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel