Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Această rețetă va sparge monotonia preparatelor din perioada postului. Iată cum se prepară. Nu trebuie să o ratezi!

Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. INGREDIENTE

– 300 g de varză

– 500 g de carne tocată

– 100 g de orez

– 1 ou

– sare

– piper negru măcinat

Vezi și: Albă ca Zapăda, prăjitura copilăriei. Rețeta cu aromă de sărbători. Noteaz-o de acum!

Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Ingrediente sos

– 3-4 linguri de smântână

– 0.5 pahar de apă

– 2 linguri sos de roșii

Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Cum se prepară

Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Fierbeți orezul până va fi aproape gata. Lăsați-l să se răcească. Tocați mărunt varza. Amestecați orezul cu carnea tocată, varza, sarea, piperul negru măcinat și oul, scrie bucatarul.eu. Formați pârjoalele. Amestecați ingredientele pentru sos.

Vezi și: Cum să cureți rapid cartofii fierți. Scapi de bătăile de cap - VIDEO

Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. Sarmalele leneșe pot fi pregătite la aragaz: prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins. Acoperiți tigaia cu un capac și prăjiți înăbușit, la foc mic, în sos de smântână cu roșii.

Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră. La fel, acestea pot fi pregătite la cuptor: aranjați-le într-o formă de copt și coaceți-le (fără sos) timp de 20 de minute. Turnați peste sarmale sosul și coaceți-le încă timp de 20 de minute.

Vezi și: De ce să pui o felie de pâine peste orezul din oală. Trucul care face minuni cu mâncarea ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel