Mănâncă, roagă-te, iubește, îndrăznește! Cu Venus în Taur și Marte în Berbec, ai mai multe beneficii pentru tine
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
„Mănâncă, roagă-te, iubește” este titlul celebrului film cu Julia Roberts în rol principal, care prezintă povestea reală de viață a unei femei a cărei viață se schimbă complet. Noi am adăugat și „îndrăznește” deoarece dacă Venus se ocupă de iubire, mâncare, plăcere și bani, Marte se ocupă cu îndrăzneala, curajul, atitudinea. Detalii mai jos despre cum ai putea să te bucuri de câteva zile de succes. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, trebuie să vă luați produse de îngrijire personală. Desigur că la voi Marte aduce, și multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Îndrăzniți să vă apucați de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează semnul vostru. O să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, o să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice. Însă poate ar fi bine să vă și rugați și să aveți grijă de sănătatea voastră emoțională, căci Marte intră în casa a 12-a. Vă simțiți amenințați, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! „Unde dai și unde crapă”, pur și simplu ajungeți în situații în care nu vă așteptați. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel