Manager de la Gazprom, găsit mort în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Manager de la Gazprom, găsit mort în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin / Foto: Captură video Youtube Star News
Manager de la Gazprom, găsit mort în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin / Foto: Captură video Youtube Star News
Un manager de la Gazprom a murit în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin. 

Andrei Krukovski, directorul general al Krasnaia Poliana, staţiunea de schi a gigantului Gazprom, a murit după ce a căzut de pe o stâncă. Acesta a decedat în urma căderii pe calea către cetatea Achipsinskaya, a declarat serviciul de presă al stațiunii pentru TASS. Moartea acestuia este învăluită în mister. Despre Krasnaia Poliana, condusă de Andrei Krukovski din 2019, se știe că este stațiunea preferată a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. 

„În cazul decesului unui bărbat de 37 de ani în cartierul Adler al orașului Soci, departamentul de investigații teritoriale al ICR din regiune efectuează o investigație. Anchetatorul efectuează verificările necesare, măsuri menite să stabilească toate împrejurările incidentului. A fost programată o examinare medico-legală. La finalizarea verificării, se va lua o decizie procedurală.”, a declarat pentru TASS Departamentul de Investigații al Comitetului de Investigații al Rusiei pentru Teritoriul Krasnodar.

Șeful Ministerului Resurselor Naturale al Rusiei, Alexander Kozlov, a transmis condoleanțe familiei și prietenilor lui Krukovsky, subliniind contribuția sa la dezvoltarea turismului din Soci.

”A făcut mai mult decât oricine altcineva pentru industria turismului din Soci. A transformat Krasnaya Polyana într-o stațiune de talie mondială. Totul aici este legat de Andrei, de energia lui, de dorința lui de a face și mai bine pentru oameni. Așa ni-l vom aminti mereu: deschis, entuziast, tânăr, viu - real”, a scris el pe canalul său Telegram.

Detalii despre Andrei Krukovski

Krukovsky se afla la conducerea stațiunii din 2019, lucra în NAO Krasnaya Polyana din 2015 și a fost membru al consiliului de administrație al companiei. A început proiecte pentru crearea stațiunii ecologice „Lagonaki” și construirea unei telecabine către Muntele Akhun.

"Krukovsky s-a născut la Moscova, a absolvit cu onoare Institutul de Economie, Politică și Drept din Moscova, a absolvit London Business School, a fost absolvent la științe economice. A fost considerat pe merit unul dintre cei mai buni manageri de top din Rusia.", notează serviciul de presă al stațiunii, potrivit Interfax.

"Andrey Alekseevich Krukovsky a iubit munții și și-a găsit liniștea în ei. S-a dedicat în totalitate muncii, i-a plăcut schiul și drumețiile montane", a menționat serviciul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel