Mamele fetelor răpite, flancate de polițiști la DIICOT. Nu pot comunica una cu cealaltă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu
Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu
Mama Luizei și mama Alexandrei sunt intimidate de polițiștii de la DIICOT. Acestea nu au voie să vorbească una cu cealaltă. 

Mamele celor două fete, Luiza și Alexandra sunt flancate de polițiști ca să nu poată să vorbească între ele. Cele două familii au ajuns în această dimineață la sediul DIICOT pentru a studia dosarul dispariției fetelor.

Potrivit unor surse exclusive ale România TV, cele două mame sunt flancate de câte doi polițiști. Acești politiști de supreaveghează pe cele două femei pentru a nu putea vorbi între ele, pentru a nu putea comunica, pentru a nu-și putea da indicii despre ceea ce găsesc în acele dosare.

Mai mult, avocații susțin că acești polițiști urmăresc ceea ce descoperă atât ei, cât și clienții lor, în volumele din dosarul de la Caracal, astfel încât să fie pe fază dacă descoperă nereguli și să le transmită mai departe.

Avocatul familiei Melencu, plângere penală

Așadar, este o acțiune de intimidare la sediul DIICOT, pentru că nici mamele și nici avocații nu sunt lăsați să comunice unii cu alții. 

În acest sens, avocatul familiei Luizei a depus o plângere la procurori pentru a se lua măsuri în acest sens, pentru a nu mai fi acei polițiști care să le supravegheze non-stop.

Declarația mamei Luizei

"Nici acum nu știm nimic. O să lupt până o să aflu adevărul. Ce se întâmplă e la nivel politic. Ei trebuie să caute fetele. E inutil să credă să sunt moarte aceste fete. Susțin cu tărie că Luiza nici nu a trecut prin acea casă, dar ca să dovedească că Luiza a trecut și neapărat îi trebuia un martor, l-a pus pe amărâtul ăsta de Risipițeanu. Cât voi trăi, voi lupta pentru copilul meu", a spus mama Luizei, înainte de intrarea la sediul DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel