Mamaia, premiată la Monte Carlo pentru cea mai la modă staţiune
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mazare
mazare

Stațiunea Mamaia a fost premiată  la Festivalul Internaţional al Cluburilor de la Monte Carlo pentru cea mai la modă staţiune. Premiul a fost adjudecat după o competiție la care Mamaia a participat cu cinci cluburi: EGO, CRUSH, FRATELLI, CREMA si BELLAGIO. Evenimentul de la Monte Carlo a fost transmis live în aproape 200 de ţări.

 Radu Mazăre, prezent la eveniment pentru a încuraja echipa ce reprezintă staţiunea Mamaia, a fost prezentat de organizatori ca o adevărată vedetă.

 Toată floarea cea vestită a cluburilor a fost prezentă la Monte Carlo, evenimentul fiind un adevărat spectacol inovator de laser şi lumini. Prinţul Albert de Monaco a fost prezent la eveniment alături de bunul său prieten, tenismenul român, Ilie Năstase.

 “Cea mai fashion şi dinamică staţiune” este premiul care lipsea României, acesta fiind înmânat, în aplauze, primarului Constanţei Radu Mazăre, care a ridicat trofeul ce în alţi ani ajungea la Ibiza sau Saint-Tropez.

 La Monte Carlo, Mamaia, kilometrul zero al distracţiei în acest sezon estival, a fost premiată pentru petrecerile din cluburi, paradele carelor alegorice şi pentru Festivalul Internaţional de Modă care a arătat lumii întregi atracţiile staţiunii noastre. Mamaia le-a luat astfel faţa unor staţiuni renumite din Europa, Asia şi America.

 După ce străinii ne-au lăudat pentru fetele frumoase şi felul în care ştim să întreţinem distracţia în cluburile din Mamaia, premiul acordat reprezintă o recunoaștere eficială a faptului că Mamaia este cea mai fashion şi dinamică staţiune din lume.

 Cum am convins juriul să ne dea acest premiu? Primarul Mazăre spune că decisive au fost investiţiile din ultimii ani făcute în ridicarea unor cluburi de 5 stele la Mamaia. La toate au contribuit paradele carelor alegorice şi Festivalul Internaţional de Modă transmis de Fashion TV în toată lumea.

Pentru staţiunea Mamaia a contat şi promovarea făcută prin intermediul Fashion TV. Şi, astfel, din favorită la câştigarea premiului “cea mai fashion staţiune” la Festivalul Internaţional al Cluburilor de la Monte Carlo, Mamaia ar putea deveni gazdă în 2013 a acestui eveniment. Anunţul a fost făcut chiar de primarul Constanţei, Radu Mazare, la Monte Carlo, într-o conferinţă comună susţinută alături de primarul monegasc, George Marsan.

 Radu Mazăre a menţionat că va încerca să creeze o zonă cu facilități fiscale pentru cazinouri pe litoralul nostru, cu sprijin de la București. Plecând de la problemele legate de clădirea Cazinoului din Constanţa, Radu Mazăre s-a gândit că nu ar fi rău ca, prin deputaţii PSD, să promoveze un proiect de lege prin care să creeze pe litoral o zonă cu facilităţi fiscale şi legislative pentru cazinouri.

 "Este cel mai bun sezon de la Ceauşescu încoace dacă îi luăm şi pe cei care au venit la mare şi nu s-au înregistrat oficial şi care sunt foarte mulţi şi e foarte bine şi am lăsat să fie aşa. Aţi văzut că nu i-am fugărit pe cei care închiriază, pentru că cei care închiriază sunt de fapt constănţeni care îşi suplimentează veniturile", a afirmat Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel