Mama Zina, sărbătorită de manechinele ei preferate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Mama Zina a împlinit 82 de ani, azi, pe 16 iunie! 

Prietenele ei apropiate și fostele ei manechine i-au fost alături și au sărbătorit-o ieri, în cerc restrâns, la un restaurant din Herăstrău.

(oar_w460)

Zina Dumitrescu este sărbătorită în fiecare an de ziua ei. De la masa festivă nu lipsesc niciodată manechinele sale celebre cu care a făcut nenumărate prezentări de modă și pe care le-a lansat în lumina reflectoarelor. Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Daniela Androne, Maria Andrei au fost doar câteva dintre ele, care nu o uită niciodată pe Mama Zina și îi fac mereu surprize care mai de care mai plăcute. Anul acesta, la aniversarea celor 82 de ani, fetele au invitat-o pe Zina Dumitrescu la un restaurant din Herăstrău.

(oar_w460)

 

“Doamna Zina arată foarte bine, este sănătoasă, lucidă, a primit flori, prăjituri. Ne-am adunat o parte din manechinele ei preferate, am lucrat împreună, am sărbătorit-o frumos, am invitat-o la masă. Ne-am distrat, am râs, am mers pe drumul amintirilor, ne-am amintit povești din trecut, cum ne făcea morală și ne împingea de la spate să fim noi puternice si pe picioarele noastre, să facem carieră, am vorbit despre cum ne-a schimbat destinul! A avut un tort delicios din mousse de ciocolată albă și neagră, foarte bun, și a mâncat mâncarea ei preferata, șnițel de pui cu cartofi prăjiți cu usturoi și o bericică, cum spune ea. A fost frumos!”, ne-a mărturisit Dana Săvuică, a cărei carte de debut proaspăt lansată, “Din călătoriile unei femei cu suflet de copil’”, a intrat în top 10 cele mai vândute cărți de la Bookfest.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel