Mama Rihanna. Artista a adus pe lume primul ei copil
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Instagram Rihanna
Foto: Instagram Rihanna
Cântăreaţa din Barbados, în vârstă de 34 de ani, a născut un băieţel pe 13 mai, potrivit unui raport al TMZ.

Ultima dată când Rihanna a fost văzută în public a fost pe 9 mai, când a plecat de la Giorgio Baldi din Santa Monica, California, cu Rocky alături de ea, după o cină romantică italiană.

Potrivit People, vedeta se află în casa ei din Los Angeles şi se odihneşte alături de bebeluş, relatează Daily Mail.

'Rihanna se simte bine. Sunt foarte entuziasmaţi să fie părinţi. Rihanna este deja o mamă minunată', a declarat sursa site-ului.

Acesta este primul copil atât pentru Rihanna, cât şi pentru A$AP, care au o legătură romantică de doi ani, după mai mulţi ani de prietenie.

Vestea că Rihanna se întâlneşte cu prietenul său de lungă durată A$AP a apărut în ianuarie 2020, după ce s-a despărţit de Hassan Jameel, cu care a fost împreună timp de aproape trei ani.

Rihanna şi A$AP au avut o legătură romantică şi în 2013, pentru o scurtă perioadă, când ea a apărut în videoclipul lui pentru Fashion Killa.

În luna ianuarie a acestui an, ea a dezvăluit că era însărcinată când a ieşit cu Rocky în Harlem, New York, unde acesta a crescut, notează Mediafax.

În ceea ce priveşte sarcina, aceasta a declarat pentru numărul din mai 2022 al revistei Vogue că nu a încetinit-o.

A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pentru că și-ar fi împușcat o cunoștință

Rapperul A$AP Rocky a fost arestat în legătură cu o împușcătură în noiembrie anul trecut, a declarat poliția din Los Angeles.

Vedeta a fost arestată miercuri pe Aeroportul Internațional Los Angeles, când se întorcea dintr-o vacanță alături de iubita lui, Rihanna.

Poliția l-a investigat pe cântăreț, al cărui nume real este Rakim Mayers, pentru potențiala sa implicare într-un scandal care s-a lăsat cu împușcături nefatale, anul trecut.

El a fost eliberat pe o cauțiune de 550.000 de dolari, la scurt timp după arestare.

Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că arestarea a fost făcută în urma unui scandal pe care ASAP l-a avut cu un cunoscut, care a dus la împușcături.

Victima a spus ulterior poliției că ASAP, care mergea alături de alte două persoane, l-a abordat cu o armă în mână, pe stradă. Ei au susținut că Mayers l-a împușcat de trei până la patru ori, potrivit BBC

Într-o declarație pe Twitter, LAPD a transmis că victima a suferit o „rană ușoară”, după care atacatorii săi „au fugit pe jos”.

Avocatul artistului, Alan Jackson, a confirmat că clientul său a fost arestat, dar a refuzat să facă alte comentarii.

Rapperul își va face prima apariție în instanță pe 17 august.

Vedeta a primit anterior o pedeapsă de închisoare la doi ani cu suspendare pentru o ceartă din Stockholm în august 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel