Mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Vernita Lee, mama realizatoarei TV Oprah Winfrey a murit în timpul sărbătorii Thanksgiving.

Vernita Lee avea 83 de ani. Decesul a fost confirmat luni familia sa, informează DPA. Mama lui Oprah Winfrey a murit pe 22 noiembrie în reşedinţa ei din oraşul Milwaukee şi a fost deja înmormântată în cadrul unor funeralii private, a precizat familia îndoliată într-un comunicat de presă.

Alături de Oprah Winfrey, Vernita Lee a mai avut o fiică, Patricia Amanda Faye Lee, pe care a dat-o spre adopţie la scurt timp după naştere şi cu care a reluat legătura ulterior. Defuncta avea de asemenea mai mulţi nepoţi şi strănepoţi. Mama cunoscutei realizatoare TV a avut alţi doi copii, un fiu, Jeffrey Lee, care a murit în 1989, şi încă o fiică, Patricia Lee Lloyd, care a murit în 2003.

Vernita Lee, care a lucrat ca femeie de serviciu, avea vârsta de 18 ani şi nu era căsătorită atunci când a născut-o pe Oprah Winfrey, într-o regiune regiune rurală din Mississippi, în 1954. Potrivit presei americane, Oprah a fost crescută de bunica ei până la vârsta de şase ani, apoi de mama ei, alături de care s-a mutat în Milwaukee, un oraş din statul Wisconsin. Nu sunt cunoscute circumstanţele în care a murit Vernita Lee, iar o purtătoare de cuvânt a postului Oprah Winfrey Network (OWN) a spus că prezentatoarea TV nu va face declaraţii publice despre decesul mamei sale.

Vezi și: Oprah Winfrey nu va candida la președinția SUA. Cum motivează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel