Mama lui Radu Mazăre a murit / UPDATE: Mihai Mazăre, declarații
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 13 mai 2022, 17:01
WhatsApp
Mama lui Radu Mazăre a murit.

Mama fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, s-a stins din viață, potrivit Antena 3.

Fostul președinte CJC, Nicușor Constantinescu, a transmis, vineri, un mesaj pe contul său de Facebook. „Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!!

Captură Facebook Constantinescu Nicușor Daniel

2. -imagine fara descriere- (captura_facebook_constantinescu_48165600.jpg)

UPDATE: Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a vorbit, vineri seară, la Antena 3 despre drama din familia sa: „Mamei nu i-a cedat numai inima. Pur şi simplu, nu a mai avut resursa organică să mai facă faţă. A obosit şi fizic şi psihic. (...) Chestiunea a fost foarte rapidă şi surprinzătoare. Mă așteptam să se mobilizeze pentru a doua oară cu o dublă intensitate, din cauza situaţiei cu fratele meu geamăn, dar lucrurile nu au stat aşa şi a cedat.”

Amintim că fostul deputat Alexandru Mazăre, condamnat la trei ani de închisoare şi dat în urmărire naţională după ce nu a fost găsit la domiciliu, s-a predat, marţi, la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale.

„Având în vedere sentinţa definitivă de condamnare la pedeapsa cu închisoarea, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un bărbat de 50 de ani, din judeţul Constanţa, s-a prezentat la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale. După îndeplinirea formalităţilor necesare, acesta a fost condus la penitenciar în vederea încarcerării", informase Biroul de presă al DGPMB.

Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre şi fost deputat PSD, condamnat definitiv, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani închisoare cu executare într-un dosar de corupţie legat de construirea de locuinţe sociale în campusul "Henri Coandă" din Constanţa, fusese dat în urmărire naţională.

Iniţial, la instanţa de fond, Alexandru Mazăre fusese achitat pentru complicitate la luare de mită, având de plătit doar o amendă penală de 5.000 lei pentru fals în declaraţiile de avere, însă un complet de cinci judecători de la ICCJ a admis apelul DNA şi a decis ca fostul parlamentar să primească trei ani de închisoare cu executare, fiind menţinută şi amenda penală.

De asemenea, magistraţii au dispus confiscarea de la Alexandru Mazăre a sumei de 80.000 de euro, primiţi ca mită, el având de plătit şi cheltuieli judiciare de 10.000 lei.

Amintim că Radu Mazăre se află, în prezent, în penitenciar, unde execută o condamnare de nouă ani de închisoare primită într-un alt dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?