Data publicării:

Mama lui Matthew Perry, starul din "Friends", spune că acesta părea să aibă o "premoniție" despre moartea sa

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube ABC News
Foto: Captură video Youtube ABC News

Mama lui Matthew Perry a spus că regretatul star din Friends părea să aibă o "premoniție" despre moartea sa.

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing în celebrul serial american de comedie, a fost găsit fără inconștient în piscina reședinței sale din Los Angeles pe 28 octombrie 2023.

O autopsie efectuată ulterior a constatat că Perry a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei”.

Exista o "inevitabilitate a ceea ce urma să i se întâmple, iar el simțea asta foarte puternic"

Mama sa, Suzanne Morrison, a declarat că, în ultimele zile petrecute cu fiul ei, exista o „inevitabilitate a ceea ce urma să i se întâmple, iar el simțea asta foarte puternic”.

Într-un interviu acordat emisiunii Today din SUA, aproape un an după moartea lui Perry, Morrison a adăugat: „Mi-a spus «Nu mai sunt speriat. Am acceptat totul»... și acest lucru m-a îngrijorat.”

Suzanne Morrison a mai spus că fiul ei îi arăta „una dintre noile sale case” când s-a apropiat de ea și a spus: „Te iubesc atât de mult, sunt atât de fericit să fiu acum cu tine”.

„Era aproape ca și cum simțea că nu o să mai apuce să spună asta, ar fi fost ca o premoniție sau ceva de genul acesta”, a completat aceasta.

„Nu m-am gândit la asta pe moment, dar m-am întrebat: «Cât timp a trecut de când am avut o conversație ca aceasta?» A fost acum mulți ani”, a spus ea.

Perry a fost singurul copil al Suzannei Morrison și al fostului ei soț, actorul John Bennett Perry.

Un raport de autopsie, obținut de rețeaua NBC News, parteneră a Sky News în SUA, în decembrie 2023, a detaliat că substanța (ketamina) a fost probabil cauza pentru care Perry a devenit inconștient și s-a înecat.

Raportul a mai menționat că boala coronariană existentă a agravat efectele ketaminei asupra inimii sale.

Ketamina este un sedativ care poate fi utilizat ca drog recreațional, dar și pentru tratarea depresiei.

Matthew Perry a fost deschis în legătură cu lupta sa împotriva abuzului de substanțe și a dependenței

Un raport de la Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles a menționat că Perry „primea terapie cu infuzii de ketamină pentru depresie și anxietate”, cu cea mai recentă doză administrată, conform informațiilor, cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa.

Raportul a continuat: „Ketamina din sistemul său la momentul morții nu putea proveni din acea terapie de infuzie, deoarece timpul de înjumătățire al ketaminei este de trei până la patru ore sau mai puțin”.

Perry a fost deschis în legătură cu lupta sa împotriva abuzului de substanțe și a dependenței și a înființat o instituție pentru bărbați cu probleme similare, conform Sky News.

Dr. Mark Chavez, unul dintre medicii acuzați în legătură cu decesul actorului a pledat vinovat în fața instanței din Los Angeles. Chavez, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzat de conspirație pentru distribuirea anestezicului.

Conform autorităților, Chavez a condus o clinică de ketamină și a vândut comprimate de ketamină doctorului Salvador Plasencia, care la rândul său le-a furnizat lui Perry. 

Chavez a recunoscut în acordul său de pledoarie că a obținut ketamină în mod fraudulos atât de la clinica sa anterioară, cât și de la un distribuitor en-gros, folosindu-se de o rețetă falsificată. Acuzațiile împotriva sa fac parte dintr-o anchetă mai amplă, în care cinci persoane au fost puse sub acuzare pentru implicarea în moartea lui Perry. Vezi toată știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel