Mama gemenilor morți a sărit la bătaie la Acces Direct. Vaida: Nu vreau să văd prostituate care se bat la mine în platou!
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Vaida
Vaida
A fost scandal mare la Antena 1, în emisiunea Acces Direct.

Mama gemenilor morți după ce au căzut de la etajul 10, din Ploiești, a sărit să o lovească pe prietena ei, Alina, care se afla în platoul Acces Direct. Spiritele s-au încins în platou în momentul în care Andreea, mama gemenilor, și-a făcut apariția la Antena 1. Femeia a spus că se simte rău, a cerut o pastilă și un pahar cu apă, iar când toată lumea credea că s-a calmat, Andreea a răbufnit și s-a dus spre prietena ei.

Alina a afirmat că mama gemenilor a fost o femeie răutăcioasă și că, de-a lungul vieții, nu a știut altceva decât să țipe. Când Andreea a auzit cum vorbește femeia despre ea, s-a ridicat de pe canapea, cu palma îndreptată către Alina, cea pe care o bănuiește de moartea copiilor ei.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, le-a spus celor două să se calmeze și să lase războaiele.

”Parcă am știut că se va întâmpla asta! V-am zis de la început că va fi greu cu amândouă în platou. Nu vreau să văd două prostituate, care se acuză de droguri una pe alta, că se bat în platou. Eu nu îmi doresc să aflu decât ce s-a întâmplat cu cei doi copii. Pe mine nu mă interesează că se păruiesc două prostituate. Pe copiii ăia nu îi mai aduce nimeni la viață. Din punctul meu de vedere, nu aveți ce împărți decât banii de la boșorogi, asta așa ca să o citez pe Alina aici de față. Eu aici vorbesc de moartea celor doi copii! Despre asta și nimic mai mult”, a zis Mirela Vaida.

Andreea mai are un copil

Cel de-al treilea copil al femeii, un băieţel în vârstă de aproximativ cinci ani, se află în grija tatălui, aflându-se în familia lărgită a părintelui său.

Mama celor doi copii care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti este cercetată pentru ucidere din culpă, a anunţat  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

"La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Ce doi copii gemeni au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiul Ploieşti în seara zilei de 11 august. Ei au căzut pe trotuar şi, deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, au decedat.

Primele informaţii indicau că, în momentul producerii accidentului, mama copiilor se afla în altă cameră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel