Data actualizării:
Data publicării:

Mama fetei ucise în grădina botanică a fost dată dispărută de soț. A apucat să-i trimită un mesaj

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mama fetei care a fost înjunghiată mortal în grădina botanică din Craiova a fost dată dispărută de soț. Acesta a intrat în panică după ce a primit un mesaj de la femeie. 

Timp de câteva zeci de minute a fost din nou panică în Craiova. Mama Melisei, fetița înjunghiată mortal la Craiova, a dispărut și îi dăduse un mesaj de adio soțului. 

Bărbatul s-a gândit la ce e mai rău în momentul în care a primit mesajul de la soția sa. Femeia îi spunea să aibă grijă pe viitor de fiica lor cea mare. Acesta, tot mai panicat, a încercat să o sune disperat de mai multe ori, doar că femeia nu răspundea.

Temându-se de ce e mai rău, bărbatul a sunat la 112. Mai multe echipaje au plecat în căutarea femeii. Din fericire, femeia a fost găsită chiar în grădina botanică, în apropierea locului unde Melis a fost ucisă. Era destul de agitată, însă din fericire nu a făcut nici un fel de gest necugetat. A fost transportată la spitalul din Craiova, acolo unde a primit ajutor specializat. 

Înmormântarea Melisei, la Craiova

Sâmbătă a avut loc înmormântarea Melisei, care a murit nevinovată la doar 14 ani.

Chiar dacă atacatorul, băiatul de 17 ani, le-a declarat anchetatorilor că nu o cunoștea pe Melis, colegii ne-au spus că aceștia s-ar fi cunoscut și că de câteva luni acesta ar fi tot amenințat-o că o va urmări și că o va ucide, și pe ea, dar și pe prietenul ei, Emi.

Zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă, la înmormântarea Melisei, fata de 14 care a fost înjunghiată mortal de un tânăr, zilele trecute, în Grădina Botanică din Craiova.

Potrivit unor adolescenți veniți la înmormântare, ucigașul și Melisa ar fi avut o relație în trecut.

Melis a fost înmormântată la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Mesajul transmis de mama Melisei: 

„Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoștință că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei și curajoasei noastre Melis. Serviciul religios se va desfășura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă 1 iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.

Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a transmis aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel