Mamă-eroină în SUA. O femeie a născut 16 copii în 13 ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Marjon Besteman de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Marjon Besteman de la Pixabay
O femeie din statul american Carolina de Nord a născut 16 copii, în ultimii 13 ani. 

Patty Hernandez, o femeie din Carolina de Nord de 39 de ani, este una dintre mamele-eroine ale Statelor Unite ale Americii. Femeia a adus pe lume, din 2008 și până acum, 16 copii. Mezinul familiei s-a născut în urmă cu câteva zile, pe 5 mai. 

The Sun informează că Patty, soțul ei Carlos, în vârstă de 38 de ani, și cei 16 copii locuiesc într-o casă cu cinci dormitoare.

Toate numele alese pentru copii încep cu litera „C”, în onoarea tatălui care, deși lucrează ca spălător de podele, reușește să-și întrețină familia.

Cei doi soți au șase băieți și zece fete: Carlos Jr. - 13 ani, Christopher - 11 ani, Cristian 9 - ani, Calvin - 6 ani, Caleb - 3 ani, Clayton - nou-născut și Carla - 10 ani, Caitlyn - 10 ani, Celeste - 8 ani, Cristina - 7 ani, Catherine - 6 ani, Carol - 4 ani, Caroline - 3 ani, Camilla - 2 ani, Charlotte - 1 an, Crystal - 1 an.

Șase dintre copiii familiei Hernandez sunt gemeni. 

Patty și Carlos nu au folosit niciodată contraceptive și au lăsat totul „în grija lui Dumnezeu”.

Patty este vedeta maternității

Patty Hernandez a devenit vedeta maternității, iar asistentele i-au spus la ultima naștere că o văd acolo în fiecare an.

În ciuda comentariilor făcute pe seama ei, Patty Hernandez se consideră binecuvântată și spune că e chiar distractiv să ai o familie atât de mare.

Autobuzul lor cu 16 locuri a devenit neîncăpător

Patty și Carlos Hernandez plătesc 520 de dolari pe săptămână doar pe legume și scutece. Ei au acum nevoie de un nou mijloc de transport, dat fiind faptul că autobuzul cu 16 locuri pe care îl au a devenit... neîncăpător. 

Pe 4 mai, o altă femeie a născut nonupleţi

O femeie din Mali a născut pe 4 mai a.c. nouă bebeluşi, cu doi mai mulţi decât observaseră medicii în uterul său aglomerat, ea alăturându-se astfel unui panteon restrâns al mamelor de nonupleţi, informa Reuters. 

Sarcina Halimei Cisse, în vârstă de 25 de ani, a fascinat naţiunea din Africa de Vest şi a atras atenţia liderilor săi. Când medicii au anunţat în martie că Halima necesită îngrijiri de specialitate, autorităţile au intervenit, iar femeia a fost transportată pe calea aerului în Maroc, unde a născut.

„Nou-născuţii (cinci fete şi patru băieţi) şi mama sunt cu toţii bine”, a declarat ministrul Sănătăţii din Mali, Fanta Siby, citată într-un comunicat.

Vezi VIDEO aici: O femeie a născut nonupleţi: 5 fete și 4 băieți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel