Mamă arestată după ce a mituit cu dulciuri un băieţel pentru a-l abuza, în Anglia
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
O femeie de 38 de ani, mamă a trei copii, a fost arestată după ce a mituit un băiețel de 12 ani cu dulciuri pentru a-l abuza sexual pe un câmp din apropierea școlii. 

Deborah Yates, în vârstă de 38 de ani, a încurajat băiețelul de 12 ani să nu meargă la şcoală, ci să se întâlnească cu ea, pe un câmp din apropiere. Acolo, după ce l-a mituit cu dulciuri, chipsuri și suc, femeia avea să-l abuzeze sexual.

Procurorul Andrew Vout a spus că infracțiunile au avut loc în urmă cu trei ani, când Deborah Yates și băiatul locuiau în Derby.

Băiatul a povestit în fața instanței că femeia l-a sărutat şi l-a îmbrăţişat, iar mai apoi şi-a coborât mâinile pe pantalonii săi.

The Scottish Sun scrie să un profesor i-a găsit pe cei doi întinși printre tufișuri. 

Femeia a fost arestată preventiv pentru trei acuzaţii de agresiune sexuală a unui copil cu vârsta sub 13 ani, două acuzaţii de instigare a minorilor sub 13 ani la activităţi sexuale și o acuzare de răpire a copilului. 

Sentința i-a fost amânată până pe 19 aprilie de către judecătorul Robert Egbuna, care va citi o declarație actualizată a victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel