Data actualizării:
Data publicării:

"Mama a fost și va rămâne numărul 1". Rebecca, fata Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghecampf: Ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Rebecca Dumitrescu Prodan
Sursa foto: Instagram Rebecca Dumitrescu Prodan
Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica cea mare a Anamariei Prodan care s-a alăturat conducerii Academicii Clinceni, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare, a lansat un mesaj la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

"Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce știam, de ceea ce a construit, ce a trudit pentru ca familia să fie mândră de poziția sa. Faptul că a "alunecat" într-o altă lume ne întristează, deoarece era "soarele familiei". Mama a fost și va rămâne numărul 1, ea este creierul familiei. 

În viață, dacă iei decizii proaste, poți suferi. Sperăm ca într-o bună zi să înțeleagă că familia e cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei, demintatea, numele. Când lumea te arată cu degetul din cauza iubitei, e greu să ții pasul cu ce îți cere viața. Foarte rău ce a făcut. 

Vom merge înainte, mândri de tot ce am construit împreună ca familie. O femeie găsită pe drum este ceva temporoar, iar asta duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să urmeze drumul bun în viață. Ne rugăm să își revină și să salveze măcar jumătate din ceea ce i-a oferit mama mea. 

Când vom juca unul împotriva celuilalt? Să câștige cel mai bun. Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc toate cele bune și mult noroc”, a spus Rebecca, scrie sport.ro.

Anamaria Prodan, urare pentru Laurențiu Reghecampf și amanta însărcinată

Anamaria Prodan a început anul 2022 cu mesaje acide către Laurențiu Reghecampf și presupusa lui amantă, Corina Caciuc, care ar urma să îi dăruiască lui Reghecampf un copil în luna aprilie. 

"Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui și amantei, și copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd că are activități mărețe. Lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea și noi, că el este foarte ascultător de fel și docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț stă la poză.

Ce să facem? El săracul stă cum îl așezi ca să nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața și existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-și mai aducă aminte și de fotbal, că nu mai are vârsta să se apuce de modeling", a mai spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 7 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel