Maluma, concert București. Care sunt cerințele artistului
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Vedetele au uneori pretenții exagerate de la organizatorii de concerte care sunt câteodată copleșiți de lunga listă de dorințe și cerințe.

Nu este însă cazul artistului de origine columbiană Maluma, așteptat cu nerăbdare să concerteze pe 30 iunie în București, în prima zi a  festivalului "El Carrusel".

“Maluma vine de pe 29 iunie în București pentru a avea timp de vizitat și relaxat. Cerințele lui au fost modeste, de la mâncăruri cu specific românesc, până la fructe și sucuri proaspete. Cel mai tare artist columbian al momentului a mai cerut însă doar câteva băuturi alcoolice, mai greu de găsit în România, dar organizatorii au găsit o soluție și îi vor satisface toate dorințele simpaticului Maluma. Staff-ul lui va fi alcătuit din 30 de persoane, de la partea logistică până la instrumentiști și dansatorii de pe scenă”, ne-a mărturisit PR-ul festivalului “El Carrusel”.

Fără iubită în România!

Maluma e așteptat cu nerăbdare de fanele sale din București. Se pare că artistul a decis să vină singur în România, neînsoțit de iubita lui, Natalia Barulich. Relația celor doi a început chiar pe platourile de filmare, la videoclipul "Felices los 4", iar de atunci frumoasa lui parteneră îl însoțește și în turneele de promovare. 

De această dată, organizatorii "El Carrusel" spun că, printre puținele lucruri pe care le știe Maluma despre țara noastră, sunt frumusețile autohtone, cunoscute în întreaga lume, și abia așteaptă să le cunoască. 

"Fetelor, Maluma vine fără iubită, în București! Tocmai ce am fost anunțați că, la festivalului 'El Carrusel', acesta nu va fi însoțit de iubita lui, ci a preferat să ne cunoască și frumusețile autohtone de care a auzit numai lucruri bune. Maluma va concerta pe 30 iunie, în prima zi de festival, iar cea de-a doua zi, 1 iulie, îi este rezervată lui Luis Fonsi (Despacito)", spune Denise Săndulescu-organizator festival "El Carrusel".

"El Carrusel" este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizate vreodată în România, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internaționale vor urca pe aceeași scenă. Prima ediție va avea loc pe parcursul a două zile, 30 iunie -1 iulie 2018, la Romexpo, iar "capetele de afiș" ale festivalului sunt Maluma și Luis Fonsi. Tot pe 30 iunie vor urca pe scena festivalului și artiști români precum Andra, Fly Project și Mandinga, urmând ca pe 1 iulie să încălzească atmosfera Luis Fonsi, Juan Magan, Robin Schulz, Richy B și What’s Up.

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Eventim și de pe www.eventim.ro.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel