Maluma a dezamăgit o româncă! Ce i-a făcut artistul pe scenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Senzația latino a momentului, celebrul artist columbian Maluma a făcut super show aseară pe scena festivalului “El Carrusel” de la Romexpo. 

A susținut un mega concert la București și a cântat toate hiturile care l-au consacrat, spre încântarea fanelor aflate în public, care știau toate piesele și le cântau împreună cu el!

"Corazon", "Felices los 4", “Clandestino”, “Mi Declaración”, “Marinero”, “Ojos Que No Ven” și multe altele au răsunat pe scena de la Romexpo. Cu un look impecabil, Maluma a știut cum să țină în priză publicul, chiar și pe ploaie și a răspuns la bis.

(oar_w460)

(oar_w460)

A venit fără iubită și și-a făcut de cap, a spus că româncele sunt cele mai frumoase femei, a întrebat câte dintre ele au venit neînsoțite și le-a pus să ridice mâna dacă sunt solo pentru că în curând le va face o surpriză. A devenit un obicei ca la fiecare concert să invite câte o domnișoară înfocată pe scenă, să-i cânte o piesă și apoi s-o sărute la sfârșit. Ghinionul a făcut ca românca invitată aseară de Maluma pe scenă, să-i spună că are iubit și că a venit însoțită la concert. Maluma i-a spus iubitului fetei că e posibil să o sărute, aceasta a primit acordul, însă, după ce s-a bucurat de îmbrățișări și priviri fierbinți din partea celebrului columbian, românca a coborât probabil extrem de dezamăgită de pe scenă, pentru că, spre deliciul publicului, la sfârșit, Maluma a pupat-o doar pe… frunte! Experiența însă rămâne una de neuitat, căci Maluma este o adevărată revelație a muzicii momentului și este catalogat ca fiind un al doilea Ricky Martin, la cei doar 24 de ani.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

În anul 2016 Maluma a cucerit definitiv Youtube-ul, obținând miliarde de view-uri la aproape toate clipurile sale, precum „El Perdedor”, „Sin Contrato” și multe altele. Artiștii internaționali îl consideră deja revelația muzicii latino americane, având colaborări cu Ricky Martin, dar și cu Shakira, care spune despre el că e “pretty boy”.

(oar_w460)

(oar_w460)

În deschiderea concertului columbianului au cântat mai mulți artiști precum Pachanga, Mandinga și Andra. Fly Project au fost marii absenți ai serii, anunțând pe Facebook cu câteva ore înainte de show, următoarele: “Cu părere de rău, vă anunțăm că nu vom participa la Festivalul El Carrusel // Romexpo // București, în această seară, din cauze care nu depind de noi. Vă mulțumim tuturor celor care au vrut să fie alături de noi astăzi! Ne vedem curând la următoarele concerte Fly Project!!”.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Andra s-a bucurat din plin de întâlnirea cu Maluma, a dansat cu el în culise și a postat apoi un filmuleț pe rețelele de socializare, cu mesajul: “Când MALUMA te invită la dans, se încinge atmosfera!”.

Diseară, pe scena “El Carrusel” vor urca Luis Fonsi cu al său “Despacito”, Hugel, Robin Schulz, Richy B și What’s Up.

Credit Foto: Dana Popa 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel