Urmărește emisiunea live
"Malcolm şi Marie", polemică pe reţelele sociale. "Cel mai greu de văzut"/ "M-a plictisit cu mult înainte să se termine"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Malcolm şi Marie, criticat. Sursa: Pixabay
Malcolm şi Marie, criticat. Sursa: Pixabay
O recomandare pentru un film de weekend a luat o turnură complet neaşteptată pe reţelele de socializare. După ce Financial Times le-a recomandat cititorilor să vadă filmul "Malcolm şi Marie", internauţii au venit cu mii de comentarii negative. 

"Filmul romantic de pe Netflix, Malcolm şi Marie, vine cu o distribuţie formată din doar doi actori. Zendaya şi John David Washington, ultima oară văzuţi în Tenet, filmul lui Christopher Nolan, joacă rolurile unei actriţe aspirante la succes şi un regizor de succes, care se întorc la o casă modernă, de lux, pe plajă, după premiera ultimului său film", este descrierea făcută de Financial Times producţiei. . 

Internauţii au văzut filmul, însă au revenit cu cronici negative. 

"Îmi pare rău, dar nu. Malcolm şi Marie a fost cel mai greu film de văzut, din toate timpurile. A fost ca cea mai urâtă cină din istorie, la care un cuplu oribil se ceartă două ore întruna. Despre asta e şi vorba, doi oameni care se ceartă într-o casă toată noaptea. Să nu spuneţi că nu v-am avertizat. Nimănui  nu îi pasă cât de bine arată actorii sau cât de mult s-a mers în profunzimea relaţiei. Ştim cu toţii ce înseamnă un cuplu care se ceartă. Este groaznic şi îţi dă o stare de anxietate şi dureri de cap. 

Am derulat de mai multe ori ca să văd dacă am ceva interesant de văzut totuşi în film. Rochia ei era frumoasă. Nimic altceva!", a scris un internaut. 

"M-am plictisit de acest cuplu cu mult înainte de final. Doi oameni care sunt evident incompatibili, ar fi trebuit să meargă la somn şi să se despartă dimineaţa", a scris un alt cititor al Financial Times. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Financial Times (@financialtimes)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel