Mal de pământ căzut peste un bărbat. 24 de pompieri au intervenit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Pompierii din Arad au intervenit după ce un mal de pământ a căzut peste un bărbat care lucra într-un şanţ pentru realizarea unei canalizări. 

"De această dată, tatăl unui pompier este cel care a avut nevoie de ajutor. Lucra la canalizare, într-un șanț cu o adâncime de 4 m și o lățime de nici măcar 1 m. Pământul a început să alunece, iar bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost acoperit în întregime. Colegii săi de muncă au sunat de urgenţă la 112. Evenimentul s-a produs în cursul zilei de ieri, în localitatea Gurahonț din județul Arad.

O ambulanţă se afla în apropiere şi a reuşit să intervină în scurt timp. Salvatorii au dezgropat capul victimei şi au reuşit să-i aplice o mască cu oxigen", se arată într-o postare pe pagina Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. 

Intervenţie de 8 ore, cu 24 de pompieri

"Au urmat 8 ore în care pompierii au săpat cu mâinile goale pentru a nu produce o altă prăbușire a malului. Când bărbatul a fost scos până la coapse, cu toate că spațiul era asigurat, misiunea a fost pusă în pericol de o nouă surpare, produsă chiar în timp ce salvatorii se chinuiau să-l recupereze pe bărbat.

Cu toate greutățile întâmpinate, pompierii arădeni au reușit să-l salveze pe cel care este tatăl colegului lor! Bărbatul a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la spital. Felicitări celor 24 de pompieri și echipajelor medicale care au luptat în fiecare secundă pentru a salva o viață!", au mai scris cei de la IGSU pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel