Urmărește emisiunea live
Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La ora 18, urmează să iasă Florin Cîțu, care astăzi a anunțat că ”procentul nu mai e o necunoscută”. 

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru PSD al Muncii, a ieșit într-o declarație de presă în care a subliniat că o petiție - semnată de peste 800.000 de oameni-  cere ca pensiile să fie majorate cu 40%. Ea a amintit că și-n 2021 era prevăzută o majorare a punctului de pensie de la 1775 de lei la 1875 de lei. 

”Cred că toată lumea își dă seama cine a mințit. Nu pensionarii trebuie să plătească tunurile date în pandemie” a afirmat Lia Olguța Vasilescu. Ea a avertizat Guvernul ”să înceteze să mai umilească pensionarii.”

Social-democrata a mai spus că reprezentanții PNL ”nu le dau pensionarilor banii alocați printr-o lege trecută prin Parlament și promulgată de președinte de anul trecut.”

”Le-am spus de unde să ia banii, de câteva luni încoace.” a mai afirmat Lia Olguța Vasilescu. ”Un drept odată câștigat nu mai poate fi luat înapoi, ar fi bine să scoată banii și să plătească pensiile și alocațiile” a subliniat fostul ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel