Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Consort, la Locul Botezului Domnului Nostru Iisus Hristos - Galerie foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au vizitat Betania, locul în care a fost botezat Iisus Hristos. 

”Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat astăzi Locul Botezului Domnului Nostru Iisus Hristos, la Betania, dincolo de Iordan” scrie pe Instagram Familia Regală a României.

Vezi fotografiile: 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romanian Royal Family (@familiaregalaaromaniei)

Vizita vine în contextul în care Prinţul Moştenitor Hussein s-a căsătorit cu arhitecta Rajwa Al Saif. Familii regale din întreaga lume şi prima doamnă a Statelor Unite ale Americii participă la evenimentul mult aşteptat. La "nunta anului" este prezentă şi Familia Regală a României.

Fiul cel mare al Regelui Iordaniei, Abdullah, are 28 de ani, iar mireasa are 29 de ani şi provine dintr-o familie cu legături cu dinastia Al Saud din Arabia Saudită. Evenimentul mult mediatizat îl pregătește pe Hussein pentru viitorul statut, după ce tatăl său l-a numit moștenitor al tronului.

Familia Regală a României a fost întâmpinată la aeroport de ambasadorul României la Amman, George Maior, şi de reprezentanţi ai Curţii Regale Haşemite. Au vizitat-o apoi pe Prinţesa Muna, mama suveranului haşemit, la reşedinţa sa. Între cele două familii regale există o frumoasă legătură de prietenie, scrie TVR.

Familia Regală a României a dăruit mirilor un set de bijuterii, inspirate de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi, create de Malvina Cervenschi. Majestatea Sa Margareta va purta tiara regală cu diamante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel